logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

(+32) 473-889-783

Sint-Niklaasstraat 2, 9000 Gent

Top

Services

Perez Content Hub / Services

CORE SERVICES

Onderstaande services zitten in ons DNA. Hier zijn wij dag en nacht mee bezig.

q

SEO & content writing

Wilt u hoger ranken in Google en andere zoekmachines? Dan is uw website maar beter geoptimaliseerd voor de trefwoorden naar welke uw doelgroep online zoekt. Via een zoekwoord-analyse kunnen wij nagaan welke trefwoorden relevant zijn voor uw product of dienst. Wij optimaliseren vervolgens uw website en Google Mijn Bedrijf profiel. Naast deze optimalisatie kunnen wij maandelijks content artikelen schrijven rond deze trefwoorden, met als doel uw website beter zichtbaar te maken in de zoekresultaten.

Neem contact op
q

Social Media Marketing

Op zoek naar een partner die relevante content creëert voor uw social media kanalen? Wij bespreken samen uw doelstelling en bepalen een gepaste social media strategie. Bij Perez Content Hub zien wij social media marketing als iets dat gestructureerd en consistent gebeurt, van maand tot maand. Daarom maken wij aan het begin van elke maand een social media planning op voor u. Na uw feedback en/of goedkeuring publiceren wij de posts of advertenties in uw naam en trachten wij uw marketingdoelstellingen te bereiken!

Neem contact op
q

Email Marketing

Heeft u een klantenlijst maar gebeurt er niet veel mee? E-mail marketing is nog steeds één van de best converterende marketing kanalen. Wenst u hulp bij het opstellen van creatieve e-mail marketing campagnes? Perez Content Hub gebruikt tools zoals MailChimp of ActiveCampaign om relevante nieuwsbrieven aan te maken en uit te sturen naar uw doelgroep.

Neem contact op
q

Analytics

Meten is weten is het motto van goede content marketing. Bij elk stuk content dat gecreëerd wordt, vragen wij ons niet alleen af: “Wat willen we hiermee bereiken?” maar ook “Hoe kunnen wij meten of we deze doelstelling bereikt hebben?” Via Google Analytics kunnen wij perfect meten wat de impact is van onze content marketing activiteiten. Bijvoorbeeld: de exacte return op een Facebook advertentiecampagne.

Neem contact op

SERVICES IN SAMENWERKING MET PARTNERS

Voor de creatie van content zijn ook onderstaande diensten vaak essentieel. Over de jaren heen hebben wij sterke partnerships uitgebouwd met getalenteerde freelancers. Indien u ons inschakelt voor content marketing, kan u dus rekenen op een holistische aanpak.

webdesign

Web design & development

Heeft u nood aan een nieuwe website of landingspagina? Met onze vaste partner (Letterlik) kunnen wij heel efficiënt een functionele website-of shop opzetten om uw product of dienst in de kijker te zetten.

Neem contact op
graphic design

Graphic Design

Op zoek naar creatieve ontwerpen voor uw website, social media kanalen of e-mail campagnes? Met onze vaste partner (Letterlik) kunnen wij snel inspelen op uw noden. Ook het ontwerpen van logo en huisstijl behoort tot ons dienstenpakket.

Neem contact op
q

Foto-en videografie

Content marketing vereist vaak professionele foto’s en/of video’s. Met onze partners in foto-en videografie kunnen wij u op wenken bedienen. Voor prachtige foto’s doen wij beroep op Jeremi Vanderstichele; voor video’s kan u rekenen op de kunsten van Dennis Blarinckx van Bold Media.

Neem contact op

Wat als wij al vaste partners hebben voor deze diensten?

Dat is zeker geen probleem. Wij hebben al meerdere klanten bediend met vaste partners op het vlak van web development, graphic design en/of beeldcreatie. Mits goede afspraken kan u dus zeker beroep doen op Perez Content Hub in samenwerking met uw bestaande partners.

HOE GAAN WIJ TEWERK?

1. Wij luisteren naar uw noden

In eerste instantie houden wij een verkennend gesprek via Zoom of Google Meet. Hierin toets ik, Anthony Perez, naar uw marketing doelstellingen. Denk vooraf al eens na wat u met uw bedrijf wil bereiken. Meer merkbekendheid? Meer leads? Meer verkoop? Hoeveel precies?

2. Wij maken een voorstel op maat

Na dit verkennend gesprek ga ik “in lockdown”. Met de input werk ik een voorstel uit dat gericht is om uw doelstellingen te bereiken. Het voorstel is vaak een combinatie van bovenvermelde diensten, in pakketvorm, dat wij maandelijks uitvoeren. Content marketing is een lange-termijn strategie. Wij geloven dan ook in een lange-termijn samenwerking.

3. Wij halen resultaat

Eens in uitvoering doen wij er alles aan om de resultaten van onze content marketing activiteiten te meten. Via Google Analytics rapporteren wij regelmatig cijfers, zoals aantal conversies (leads/sales), websitebezoekers, etc.

Wilt u met ons samenwerken?