logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

(+32) 473-889-783

Sint-Niklaasstraat 2, 9000 Gent

Top

Over Ons

Mijn Missie

Mijn naam is Anthony Perez en ik help bedrijven met het stimuleren van winstgevende klanten acties door middel van content marketing.

“Content watte?” Hoor ik sommigen in eerste instantie zeggen…

Laat mij hieronder even formeel definiëren wat content marketing betekent:

Content marketing is in essentie een marketingtechniek waarbij relevante en waardevolle content wordt gecreëerd zoals:

– Social media posts / campagnes
– Blog artikelen
– Video’s
– Nieuwsbrieven
– Ebooks
– Infographics
– Whitepapers
– …

Het ​doel​ van content marketing is om bovenstaande middelen te verspreiden op verschillende kanalen (website, social media, e-mail, etc.) om zo een ​​​duidelijk gedefinieerde doelgroep aan te trekken, verwerven én engageren, met als doelstelling winstgevende klanten acties te stimuleren.

Voila, that’s it!

Waarom zou ik naar jou luisteren?

Wel, omdat ik dit al een tijdje doe, mét resultaat. Mijn content marketing “experience” begon met Book Success, een passie-project dat ik lanceerde in 2016 bij de aanvang van mijn Master in internationale marketing aan HULT Business School in Boston. Book Success is een website/platform waarop ik in samenwerking met andere contributors inspirerende boeken samenvat over uiteenlopende topics zoals welzijn, business, psychologie, relaties, etc. De website kreeg al meer dan 35.000 bezoekers over de vloer. Ook de bijbehorende video’s op het YouTube kanaal kregen intussen al bijna 100.000 weergaven.

book success you tube kanaal

Naast Book Success bleef ik me tijdens mijn studententijd bijscholen in online marketing. Zo haalde ik tal van certificaten van gerenommeerde trainingsprogramma’s zoals Udemy, HubSpot Academy, ect. Hieronder enkele voorbeelden:

Udemy SEO certificaat
Udemy Google Ads certificaat
HubSpot Academy Inbound Marketing certificaat

Toen ik in 2018 terugkeerde naar België begon ik mijn kennis en ervaring toe te passen voor bedrijven. Ik begon lokaal met het optimaliseren van de online presence van restaurants, kapperszaken, etc. Al snel kon ik grotere bedrijven bedienen zoals Axel Lenaerts makelaars, Supercolor, Panama, Veranco, en Elbeko. Concreet hielp/help ik deze spelers met het creëren van relevante content voor social media, e-mail campagnes en website (blog), met als doel de merkbekendheid of conversie (leads / sales) te verhogen. Hier vind je enkele casestudies van klanten.

Doe jij dit dan allemaal alleen?

Het antwoord is nee. Ikzelf definieer de contentstrategie in samenspraak met de klant en maak de content planning op. De content creatie gebeurt in samenwerking met mijn vaste freelance partners zoals een web developer, een designer, een fotograaf en een videograaf.

Wat met alle zaken rond content? Doe jij dat ook?

Ik specialiseer mij in content marketing aangezien het mijn passie is. Het besef kwam al vrij snel dat content marketing ook onontkomelijk verbonden is aan web development, grafisch ontwerp, en analytics. Met mijn freelance partners werk ik dagelijks actief samen om deze diensten aan te bieden. Het geheel plaatje moet immers kloppen. Indien u al vaste partners heeft voor de hierboven vermelde diensten, passen wij ons uiteraard aan voor een mogelijke samenwerking.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Plan een vrijblijvend gesprek met Anthony. 

P.S. Tijdens onze eerste gesprek zal ik enkele vragen stellen om uw bedrijf en marketing doelstellingen beter te leren kennen. Daarna volgt een voorstel op maat.