logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

(+32) 473-889-783

Sint-Niklaasstraat 2, 9000 Gent

Top

Veranco Case Study

case veranco

De uitdaging

Begin 2019 kwam verandabouwer Veranco met de vraag om hun nieuwe website te optimaliseren voor de zoekmachines. De uitdaging bestond erin om de zichtbaarheid van Veranco in Google te verbeteren met als doel het organisch verkeer en aantal leads te boosten, een ideale klus voor Perez Content Hub.

De oplossing

Bij een dergelijke uitdaging is het belangrijk om eerst te weten te komen naar welke trefwoorden uw doelgroep zoekt in Google.

We startten daarom met een uitgebreide zoekwoordanalyse via de tool KWfinder. De resultaten hiervan presenteren we steevast in een overzichtelijke powerpoint. Op deze manier gaven we Veranco dan ook een mooi overzicht van de meest interessante trefwoorden:

trefwoord analyse veranco

Na onze zoekwoordanalyse gingen we aan de slag: we optimaliseerden de webteksten (titels, meta-descriptions, links, etc.) én schreven relevante, nieuwe content — en dit gespreid over een periode van enkele maanden (P.S. het algoritme van Google houdt van consistente content creatie, zolang deze uiteraard waardevol en nuttig is 😉 )

Het resultaat

In april 2020 hielden we een grondige evaluatie van de resultaten.

We kijken naar twee metrics: organisch verkeer (i.e. het verkeer afkomstig van zoekmachines zoals Google) en leads via organisch verkeer.

De cijfers waren méér dan positief!

→ Waar bij het begin van dit project (start 2019) slechts een 100-tal bezoekers per maand de weg naar de website vonden via Google, zijn dat er in april 2020 bijna een 1000-tal. Dat is een stijging van +- 900% over een goed jaar bekeken.

stijging organisch verkeer Veranco

→ Ook het aantal leads afkomstig van organisch verkeer kende een mooie stijging. Meer verkeer naar de website betekent niet automatisch meer conversie: aan de hand van gerichte call-to-actions koppelden we meer verkeer met een hogere conversiegraad.

stijging leads via organisch verkeer Veranco

Finaal nog een woordje van dank aan de web developer Esign, die via hun eenvoudig CMS-systeem de SEO optimalisaties toelieten. De samenwerking verliep zoals steeds heel vlot.


Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Plan een vrijblijvend gesprek met Anthony. 

P.S. Tijdens onze eerste gesprek zal ik enkele vragen stellen om uw bedrijf en marketing doelstellingen beter te leren kennen. Daarna volgt een voorstel op maat.