logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

(+32) 473-889-783

Sint-Niklaasstraat 2, 9000 Gent

Top

Lys d’Or Case Study

lys dor case study

De uitdaging

Lys d’Or zou het gloednieuwe restaurant worden van Ignace Wattenberge, voormalig “Eerste Kok van België”. Als locatie werd ingezet op een een prachtig herenhuis aan de Charles Kerchovelaan te Gent, voorheen bekend als de “Grade”.

Perez Content Hub werd ingeschakeld om een opbouwend verhaal te vertellen via sociale media. Gradueel de spanning opbouwen was de boodschap, met als doel een knallend succes maken van de officiële opening.

Het verhaal

We startten met het opmaken van een content plan. We vinden het altijd belangrijk om vooraf na te denken over de vraag: “Wat gaan we wanneer, hoe en waarom communiceren?”

We kozen ervoor om het concept van Lys d’Or stapje bij stapje bekend te maken via Facebook en Instagram. Volgens de sequentie quote – fotocarrousel – video onthulden we chronologisch meer over de locatie, de chef en het prachtige pand.

We verspreidden onze posts en advertenties over een periode van enkele maanden, met als doel de spanning erin te houden tot de opening.

Storyline Lys d'Or

O ja, voor we het vergeten: in samenwerking met onze freelance designer creëerden we ook het logo van Lys d’Or, met een knipoog naar de nabijgelegen Leie 😉

Het resultaat

Content creatie gebeurt nooit zonder objectief. Bij Lys d’Or was ons doel om e-mail contacten (leads) te verzamelen van potentiële klanten, en dit voor de deuren officieel opengingen.

Daarom zetten we een MailChimp account op en verzamelden we stapsgewijs meer e-mail adressen via een landingspagina, naar welke we periodiek verwezen in onze social media posts en advertenties.

Nog voor de officiële opening (november 2019) verzamelden we meer dan 500 e-mail adressen.

statistiek email lijst lys dor

Ook het aantal volgers op Facebook nam snel toe: voor de officiële opening telde de Facebook pagina van Lys d’Or al meer dan 1500 volgers. Over de periode van content creatie bereikten we meer dan 100.000 mensen (!) via sociale media. 

Facebook volgers Lys d'Or

Op 4 november 2019 was het dan zover: Lys d’Or ging open en het restaurant kende meteen een drukbezette start!

Lys dor opening


Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Plan een vrijblijvend gesprek met Anthony. 

P.S. Tijdens onze eerste gesprek zal ik enkele vragen stellen om uw bedrijf en marketing doelstellingen beter te leren kennen. Daarna volgt een voorstel op maat.